Ghapro - Wat doenn wij?

SOCIALE HULPVERLENING

Met welke vragen kan je bij het team sociale hulpverlening terecht?

 

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Wil je graag je mutualiteit in orde brengen? Heb je schulden en zoek je naar een oplossing? Wens je hulp bij het schrijven van een officiƫle brief? Voor deze en nog vele andere kwesties kan je op ons beroep doen.

 

JURIDISCHE ONDERSTEUNING

Vraag je je af wat je rechten zijn in bepaalde situaties? Heb je deskundig juridisch advies nodig? Zoek je een (pro deo) advocaat? Wij kunnen je doorverwijzen naar een bevoegde persoon of instantie.

 

JOBVERANDERING

Zie je je job in de erotische sector niet meer zitten? Zou je graag omschakelen naar ander, officieel werk, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Wij kunnen je bij deze overgang begeleiden en onderzoeken welke mogelijkheden er zijn.

 

PSYCHOSOCIALE ZORGEN

Heb je persoonlijke problemen? Heb je verdriet? Wil je even op adem komen? Ben je ongepland zwanger? Heb je problemen met alcohol, drugs of geneesmiddelen? Soms is iemand die luistert voldoende om verder te kunnen. Is dat niet het geval, dan zoeken we samen uit waar je terecht kan.

 

ANGSTIGE SITUATIES

Heb je problemen met geweld in je gezin? Ben je het slachtoffer van geweld of misbruik? Heb je een conflict gehad met een klant? Word je gedwongen om dingen te doen die je niet wil? Ben je in een andere situatie terecht gekomen dan je had verwacht of dan je werd beloofd? In dergelijke gevallen zullen we je in vertrouwen proberen verder te helpen.

 

meldpunt 1712


Contacteer ons!

Om er zeker van te zijn dat iemand voor je klaarstaat kan je best even op voorhand telefoneren of mailen om een afspraak te maken. Lukt dit niet kan je ook gewoon langskomen (van maandag tot vrijdag van 9 u tot 17 u).

gsm: 0473 55 02 41 of 0468 11 89 91

mail ons: sociaal.info@ghapro.be